ZAVIRITE u dvorac Dragane i Tonija: Detalji okovani zlatom, a “bela soba” oduzima dah – dom od 50 miliona (FOTO)

Showbizz

ZAVIRITE u dvorac Dragane i Tonija: Detalji okovani zlatom, a “bela soba” oduzima dah – dom od 50 miliona (FOTO)

Bajkovito…
Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić svili su porodično gnezdo u Beču i to, ni manje ni više, nego u dvorcu koji je procenjen na 50 miliona evra. Pevačica je do sada pokazivala samo neke delove ovog velelepnog zdanja, ali je sada rešila da otvori vrata svog doma i pokaže nam gde ona to uživa.

Ona i njen suprug su godinama ulagali u renoviranje zamka Ebenfurt, a ono što je manje poznato jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija. Dragana i Toni su se tek nedavno uselili u njega, te sad ima priliku da zaista uživa u ovoj raskoši.

Prvi put smo mogli da vidimo razne prostorije u njenom domu, pa je tako prikazana velika garnitura u zelenoj i tirkiznoj boji koja se nalazi u njenoj dnevnoj sobi, potom i privatna kapela gde se molila Marija Terezija, te ogroman hol gde se nalaze i skupoceni automobili.

Pevačica ima i jednu prostoriju gde se nalazi veliki broj kožnih garnitura, ali i trpezariju koja je skroz u beloj boji, od poda preko nameštaja, do plafona, ali i zlatnim detaljima, kako se moglo videti u emisiji “Rame uz rame sa Draganom”.

Nema sumnje da Dragana i njen muž i te kako uživaju u ovakvom luksuzu, koji do sada nije viđen ni kod jedne zvezde sa ovih prostora. (sd.rs)