“Moralna prevara za oči i dušu” Golubović izneo šok detalje o Caru i trudnoj Aleks – Teško njihovom detetu?

Showbizz

“Moralna prevara za oči i dušu” Golubović izneo šok detalje o Caru i trudnoj Aleks – Teško njihovom detetu?

Bez dlake na jeziku.
Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović oglasio se povodom navoda da Filip Car zbog njega ne sme da dođe u Beograd, ali je takođe dao svoj sud o trudnoći Aleksandre Nikolić i ljubavnog odnosa koji je imala sa Filipom.

Kristijan je prvo prokomentarisao spekulacije da se Filip nalazi u Beogradu zbog Aleksandrine trudnoćei priznao da li misli da je on razlog zbog kojeg se ne oglašava i krije svoju lokaciju.

– Ja sam mu rekao, kad budeš došao javi mi se da dođem da ti popušim k*rac. Međutim, on je meni tražio da igramo meč na TikToku, on je sad postao tiktoke, klošar jedan. Vepar iz Sarajeva, on i Slavnić su sad tiktokeri, umesto da dođu ispred mene i javno ispadnu p*čke kao što jesu, oni igraju tiktok mečeve. Meni je ispod časti posle ovoga što je rekao za mene i da ga spomenem, i fizički i psihički on je obična kripa od čoveka. Hoću samo da stane ispred mene i da ga pljunem u lice i da kažem: “P*čko, ajde sada ponovi ono što si rekao.” Kakav crni obračun sa p*čkom i protuvom. Takvi će uvek da se šlihtaju kad me sretnu uživo – govorio je Kristijan.

Golubović je nakon toga prokomentarisao Aleksandrinu trudnoću i njen odnos sa Filipom.

– Aleksandra i on su moralna prevara za oči i dušu. Dete ne bira roditelje, teško tom njihovom detetu, jer je od zlog oca i gore majke. Znam lično pedeset staraca koje je jahlo Aleksandru, od njih su četrdeset albanske nacionalnosti. Od Makedonije do Švajcarske. Kakva je budućnost tog deteta? Kad ode u školu da mu pričaju šta mu je mama radila, igrala kolo sa Albancima gola? Nemojte da nam takvi ljudi budu uzori – poručio je za Svet Golubović. (sd.rs)