MILOMIRKA”IMAM 27 GODINA SA SELA SAM BAVIM SE POLJOPRIVREDOM I ZELIM BRAK”

Zanimljivosti

MILOMIRKA”IMAM 27 GODINA SA SELA SAM BAVIM SE POLJOPRIVREDOM I ZELIM BRAK”

Interesi:
Moj hobi je prerastao u nešto više. Kao dijete voljela sam šivati ​​odjeću za svoje lutke, nakon čega sam otišla učiti za modnu dizajnericu, a zatim sam radila s raznim dizajnerima. Sada volim kreirati korzete za žene koji otkrivaju ljepotu ženskog tijela i ističu ženstvenost. Volim se baviti sportom i paziti na prehranu.Jako volim prirodu, kampiranje i planinarenje u planinama, to me jako inspirira. Četiri puta tjedno idem u teretanu jer volim održavati svoje tijelo u odličnoj formi. Volim pjevati i plesati.

Samoopis:
Ja sam žena koja voli ovaj život, uvijek uživam u malim stvarima. Ja sam žena koja ima vrijednosti. Želim upoznati pouzdanog muškarca s kojim mogu podijeliti sve svijetle trenutke svog života. Znam izraziti svoje osjećaje, ne bojim se svoje nježnosti, strasti i ljubavi koja je u meni. Vjerujem da ovaj svijet mogu učiniti malo ljubaznijim.Moj životni moto je razvoj. Sve više volim otkrivati ​​ovaj život, stalno ga gledam razrogačenih očiju kao malo dijete. Jako volim svoj posao, ali voljela bih zasnovati obitelj i to staviti na prvo mjesto.

Milomirka traži:
Važno mi je da pored sebe imam jakog muškarca. Sviđa mi se kada možemo razgovarati satima o bilo čemu. Vjerujem da je razgovor od srca do srca oblik intimnosti. Važno mi je da je intimnost prije svega na duhovnoj razini, nakon toga može uslijediti i fizička intimnost. Volim se brinuti za svog voljenog muškarca, zavoditi ga i iznenađivati ​​svaki dan. Jako mi je važno prvo dati svoju ljubav. To me ispunjava. Želim svog muškarca učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu. Želim jednostavnu udobnu sreću, gdje se jednostavno osjećamo dobro i sretni smo od jednostavnih sitnica do najviših pobjeda. (saznajemozavas.com)