Dejan Dragojević bivše uporedio s granama: Odveo djevojku u šumu, pa naišao na “znakove pored puta”

Showbizz

Dejan Dragojević bivše uporedio s granama: Odveo djevojku u šumu, pa naišao na “znakove pored puta”

Pobjednik pete “Zadruge” Dejan Dragojević već nekoliko mjeseci uživa sa djevojkom Jovanom Stojanović, a svaki slobodan trenutak provodi s njom.

Ipak, Dragojević i dalje često spominje bivše partnerke, ali na suptilan način, pa ih često i provocira putem društvenih mreža.

Otkako je raskinuo s Aleksandrom Nikolić, pobjednicom šeste “Zadruge”, Dejan je u sretnoj vezi, a čini se da sa njom uživa više nego ikada.

Njih dvoje su sunčani jesenji dan proveli u prirodi, a posebnu pažnju privuklo im je drvo na čijem je stablu iscrtano srce.

Tu su se i fotografisali, a Dejan je potom uputio snažnu poruku.

Srce na stablu je danas svakodnevica, slome vas vjetrovi jer imate grane koje vam ne trebaju.

Nađi sebi ljubav i prijatelje koji će biti uvijek uz tebe i na kraju ćeš se osmjehnuti svakom problemu i svakom vjetru jer je sve prolazno – glasile su riječi koji je napisao Dragojević, a mnogi smatraju da “granama koje vam ne trebaju” smatra svoje bivše ljubavi, sa kojima je javno raskidao na turbulentan način.

“Divno”, “Zaslužio si ovu ljubav nakon svega što si prošao”, “Zaslužio si da te neko voli iskreno”, “Ljubav je najveća snaga”, neke su od poruka koje je dobio Dejan nakon ove objave. (eks.ba)