ZAŠTO JOŠ NEMA OPTUŽNICE U SLUČAJU PREMLAĆIVANJA U HOTELU JABLANICA?

Region

ZAŠTO JOŠ NEMA OPTUŽNICE U SLUČAJU PREMLAĆIVANJA U HOTELU JABLANICA?

Slučaj premlaćivanja mlade Enise Klepo od strane vlasnika hotela Jablanica Tužiteljstvo HNK-a je označilo prioritetnim u radu, te se očekuje da bi optužnica u ovom predmetu trebala biti ubrzo podignuta.

Punomoćnike mlade Enise, odvjetnički ured Dalipagić-Crnjac pitali smo u kojoj je fazi predmet. „Po našem saznanju optužnica još nije podignuta i očekujemo tužiteljsku odluku“, kazali su kratko.

Pisali smo da je postupajuća tužiteljica u ovom predmetu bila na odmoru, no Tužiteljstvo nas je uvjeravalo da zbog toga nisu kasnili u radu.

Vlasnik hotela Jablanica Amir Džafić, koji ima preko stotinu kilograma nagrnuo je na radnicu, ženu, tešku svega šezdesetak kilograma jedan na jedan, jer mu je najavila otkaz. Nije imala nikakve šanse da se brani. Ona je za naš portal ispričala što se sve događalo kobnog dana.

28-godišnja Enisa Klepo, koju je brutalno pretukao vlasnik hotela Jablanica Amir Džafić puštena je na kućno liječenje dok je on pušten na slobodu

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ista došla u porodičnu kuću vidno potrešena, te sa modricama na tijelu. Gazda ju je pretukao u večernjim satima. (crna-hronika.info)