Aleksandra Nikolić potvrdila: Istina je, jesam trudna! Nosim djevojčicu

Showbizz

Aleksandra Nikolić potvrdila: Istina je, jesam trudna! Nosim djevojčicu

Da najljepše vijesti dođu kada im se najmanje nadamo dokaz je Aleksandra Nikolić koja je za domaće medije potvrdila trudnoću.

Nakon haosa spekulacija o trudnoći i prepiski koje je objelodanila Maja Marinković kao dokaz da ju je Car varao sa njom, Aleksandra je odlučila da prekine ćutnju.

13, June, 2023, Belgrade – Filming of the TV show Ami G Show on Pink TV in Simanovci. Aleksandra Nikolic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 13, jun, 2023, Beograd – Snimanje tv emisije Ami G Show na televiziji Pink u Simanovcima. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Kako je objasnila, drugo stanje ju je učinilo najsrećnijom ženom na svijetu, pa je posvećena samo lijepim stvarima koje je čekaju iako je nedavno raskinula sa emotivnim partnerom Filipom Carem čije dijete čeka.

Istina je, jesam trudna i nosim djevojčicu. To je trenutno cijeli moj svijet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje.

Trenutno razmišljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumijevanje i privatnost – rekla nam je emotivna Nikolićeva.

Podsjetimo, lijepa trudnica nedavno je napustila vjerenika Filipa Cara i vratila se u Beograd kako bi našla mir i sklonila od problema koje su imali tokom zajedničkog života.  (eks.ba)