Šako Polumenta se pohvalio kako mu je kćerka diplomirala sa najvećom ocjenom na fakultetu!

Showbizz

Šako Polumenta se pohvalio kako mu je kćerka diplomirala sa najvećom ocjenom na fakultetu!

“Sad kad si ostvarena u svakom pogledu, a posebno kao majka,ovaj trenutak je dokaz da se plemenito brinulo o tebi”, napisao je Šako

Rijana Polumnta, kćerka pjevača Šake Polumente diplomirala je sa najvišom ocjenom na fakultetu koji je studirala, a folker se tim povodom oglasio na Instagramu.

Polumenta je na mrežama podijelio fotografiju na kojoj je pozirao sa kćerkom i unukom, dok Rijana nasmijana drži diplomu i poručio joj:

Djevojčice moja prelijepa… Danas sam ponosan tvojom diplomom na fakultetu sa najvećom ocjenom. Sad kad si ostvarena u svakom pogledu, a posebno kao majka, ovaj trenutak je dokaz da se plemenito brinulo o tebi, a ti nas nagradila tvojim stavom i posebnošću… zaključno sa ovim trenutkom – napisao je Polumenta i nastavio:

Fakultetska diploma je tu, a ti nemoj da staneš nego nas vodi najljepšim trenucima, karakterom, osmijehom i stilom. Volim te, Rijana moja.
Ispod objave su se nizali komentari u kojima su mu čestitali na kćerkinom uspjehu, a osim fotografije sa kćerkom i unukom, Polumenta je pokazao i ženu i ostatak porodice. (eks.ba)