‘LAKIĆ LAŽE, NE TREBA DA SE PLAŠI’ Ivan Marinković javno priznao: Lično meni je pričao da je IMAO S*KS sa Anom Ćurčić!

Showbizz

‘LAKIĆ LAŽE, NE TREBA DA SE PLAŠI’ Ivan Marinković javno priznao: Lično meni je pričao da je IMAO S*KS sa Anom Ćurčić!

Nikola Lakić demantovao je u “Eliti” da je svojevremeno, pre nekoliko godina, imao seksualne odnose sa Anom Ćurčić, drugoplasiranom učesnicom šeste sezone “Zadruge”. Tim povodom za Pink.rs oglasio se Ivan Marinković, koji ponovo tvrdi da mu je Lakić pre ulaska u Pinkov rijaliti pričao potpuno drugačije.

Podsetimo, Lakić se ovog leta samoinicijativno oglašavao tokom trajanja emisija “Narod pita” i svom prijatelju Ivanu Marinkoviću, koji je tada gostovao u emisiji, slao škakljive informacije o Ani Ćurčić, ne bi li mu pomogao da je dodatno, pre milionskim auditorijumom, unizi. Lakić je tada tajno priznao Marinkoviću da je bio intiman sa Ćurčićevom, što je prošle nedelje u “Eliti” demantovao.

Naime, Lakiću je stiglo pitanje gledaoca vezano za odnos sa Anom Ćurčić, a on je tada rešio da demantuje samog sebe, istakavši da sa njom nikada nije bio intiman. Nakon toga za Pink.rs oglasio se njegov prijatelj Ivan Marinković, koji je gledao pomenutu emisiju i ostao u šoku zbog Lakićevih reči.

Lakić mora da shvati da nije rijaliti uvek po nekom šablonu, da možeš tako “da ga igraš”. Voditelj mu je lepo rekao:”Ako ti je Ivan Marinković drug, a to priča, treba da mu kažeš da prestane da laže, a ne da ima pravo da priča šta hoće”. To, da mi je rekao da je imao seks sa Anom Ćurčić, je apsolutna istina, glupo bi bilo da ja sad tu nešto demantujem. Meni je Lakić to rekao, nema potrebe da se plaši ili stidi toga. To je bilo, koliko ja znam, u periodu pre nego što je bio sa svojom sadašnjom ženom, svi smo imali neke partnere… On je meni sam to rekao i nije se bunio da ja to pričam dalje… Ne vidim razlog zbog čega sada sakriva tu stvar. Naravno da je to istina, tu nema greške (e-turneja.com)