Policajac Javno Osramoćen, Imao Se*S Sa Ljubavnicom U Službenom Autu…

Region

Policajac Javno Osramoćen, Imao Se*S Sa Ljubavnicom U Službenom Autu…

Francesco Marlett, policajac iz Marylanda, ovih dana proživljava najsramotnije dane svoga života jer je neslavno završio njegov susret s ljubavnicom dok je bio na dužnosti. To nije sve, Marlett je već jednom bio uhvaćen s istom ženom kako uskaču u stražnji dio njegova policijskog automobila, potvrdili su njegovi šefovi u službenoj izjavi.

U najnovijem priopćenju za medije, glasnogovornik policije okruga Prince George rekao je: “Naš odjel svjestan je da kruže dva videa koja uključuju Francesca Marletta i odraslu ženu.”

Ministarstvo unutarnjih poslova otvorilo je istragu protiv Marletta, a on se trenutno nalazi na plaćenom dopustu. Marlettova ljubavnica Virginia Pinto izjavila je pak da ‘nije učinila ništa loše‘ te je nastavila svoju aferu s osramoćenim policajcem. Nju je ranije prozvala policajčeva supruga Paula Marlett, koja je ljubavnici svog otuđenog supruga putem Facebooka poručila: ‘Truni u paklu, ku***!‘

Na novoj videosnimci koja je procurila u javnost, vidi se kako žena samouvjereno hoda do policijskog automobila, a zatim trči nazad do svog automobila da uzme nešto, prije nego što ponovno trči natrag do policijskog automobila i sjeda na stražnje sjedalo.

Afroamerikanka je ranije izjavila da voli muškarce bijele rase. Otac njezina djeteta također je bijelac, rekla je za New York Post u nedavnom intervjuu. Marlettova ljubavnica inače je veteranka američke vojske, a afera s osramoćenim policajcem traje već oko dvije godine. Rekla je da je njegova supruga toga bila potpuno svjesna.

“Što je tu tako uzbudljivo? On je policajac, ja sam civil. Uhvaćeni smo. Gadno je, ali proći će i ovo. Živim svoj život. Imam djecu. Sigurna sam da znate da imam 15-godišnjeg autističnog sina. Njegov otac je bio bijelac.

Pretpostavljam da volim bijelce”, rekla je Pinto, prenosi Jutarnji. (titox.net)