BOSANKA SE POSLIJE 2 MJESECA UDALA ZA 18 GODINA STARIJEG MOĆNOG TURČINA I RODILA BLIZANCE: Sve šokira šta radi sa svekrvom

Showbizz

BOSANKA SE POSLIJE 2 MJESECA UDALA ZA 18 GODINA STARIJEG MOĆNOG TURČINA I RODILA BLIZANCE: Sve šokira šta radi sa svekrvom

Jelena Jugović Tuncel gradila je uspješnu karijeru u Bosni i postajala je sve poznatije TV lice. Osim toga, zbog nestvarne ljepote i pogleda koji očarava, uporedno se bavila i manekenstvom. Međutim, rješava da se preseli u Tursku i da se tamo oproba u glumačkim vodama.

Naime, Jelena je prije više od decenije proglašena najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN i od tog momenta uspješne kampanje su se samo nizale.

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promijeniti tok sudbine. I dok se je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života.

– U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Željela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim – kaže.

Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene djece – turski biznismen Metin Tunčel, koji je 18 godina strariji.

– Oduševio me je, jer nije tipičan mušakrac. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svijet. Bio mi je veoma interesantan – rekla je Jelena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)

 

Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu kćerku.

– Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živjeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke, poslije 1,5 mjeseci sam je zaprosio i vjenčali smo se. Hvala Bogu sve ide nevjerovatno dobro, veoma smo sretni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osjećam neprijatno, kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla – otkrio je.

Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promijenili su mišljenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)

Poslije šestomjesečnog zabavljanja, vjenčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji – sve je izgledalo kao iz bajke. A lijepa dama je za kratko vrijeme naučila sve o turskoj kulturi.

Gdje god se pojave, plijene pozitivnom energijom i djeluju zaljubljeno kao prvog dana.

– Moja žena je veoma ambiciozna, vrijedna i uspješna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspješna i u svom poslovnom životu. Ali, ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi – rekao je svojevremeno.

U međuvremenu, par je dobio blizance – Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, uskoro postaju bogatiji i za još jednog člana porodice. Jelena uspijeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramo i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva!

Njih dvije imaju fenomenalan odnos pun humora, te na profilu misice možete nerijetko vidjeti smiješne klipove koje snima sa majkom svog muža. Snimci postanu viralni munjevitom brzinom, a ispod objave se nižu komentari oduševljenja, jer nije uobičajeno da se u Turskoj svekrva i snaha tako slažu. (novi.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)