ĆERKA JANE TODOROVIĆ UCENILA RODITELJE! Postavila im JEDAN uslov za punoletstvo, hoće da joj OVA PEVAČICA peva na slavlju

Showbizz

ĆERKA JANE TODOROVIĆ UCENILA RODITELJE! Postavila im JEDAN uslov za punoletstvo, hoće da joj OVA PEVAČICA peva na slavlju

Ćerka folk pevačice Jane Todorović uskoro će napuniti 18 godina, a veliko joj je želja da joj na veselju peva mamina koleginica Šemsa Suljaković.

Naime, Kristina se snimala dok je slušala pesmu Šemse Suljaković „Da su suze biseri“, a onda je priznala da ima jednu posebnu želju.

– Neću slaviti 18. rođendan ako mi Šemsa Suljaković ne bude pevala – napisala je Janina nasledica i ovim izazvala oduševljenje publike.

Inače, Jana je nedavno otkrila da se u njenoj porodici priprema veselje, a to je upravo 18. rođendan njene naslednice.

– Uskoro će moja ćerka proslaviti 18. rođendan, tada smo planirali veliko slavlje i okupiću sve kolege i prijatelje da zajedno proslavimo- rekla je Jana nedavno.

Podsetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podelila sa javnošću.

„Muž je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. (smeh) A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu“, ispričala je Jana ranije, preneli su domaći mediji. (Kurir.rs/Grandonline)