OVAKO IZGLEDAJU RODITELJI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Ćerka im priredila iznenađenje, posle mnogo godina prvi put su uradili ovo

Showbizz

OVAKO IZGLEDAJU RODITELJI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Ćerka im priredila iznenađenje, posle mnogo godina prvi put su uradili ovo

Aleksandra Mladenović, koja je objavila novi album, malu pauzu u promovisanju pesama je iskoristila da ode na odmor.

Ovoga puta ona je odabrala Kasandru, prvi prst Halkidikija u Grčkoj, ali je njeno društvo na letovanju iznenadila sve.

Naime, zvezda “Granda” je na more otišla sa roditeljima, a fotografije je objavila na Instagramu. Na prvoj su ona i njena mama u kupaćim kostimima, dok je na drugoj i njen tata, a nastala je predveče kada su pošli u šetnju.

– Najdraže letovanje je bilo ove godine sa mamom i tatom – napisala je Aleksandra, koja dugo nije išla s roditeljima na more.

Inače, ona je često isticala koliko joj je podrška porodice bitna i da su upravo njeni roditelji ti koji su joj dali vetar u leđa.

Pričala je za medije kako su prodavali lubenice samo da bi ona mogla da uspe u muzičkoj karijeri.

– Moji roditelji su se bavili poljoprivredom. Prodavali su i lubenice da bih ja imala za put do Beograda. Ja sam iz jednog mesta Sovca, pored Žitorađe. Došla sam pre nekoliko godina u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan – pričala je ona svojevremeno i navela kako je izgledao njen dolazak u Beograd:

– Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara. (Kurir)