MONSTRUM VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT! Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu, Nizami prijetio: Kad god budem s njom doći ću kući i tebe istući!

Region

MONSTRUM VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT! Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu, Nizami prijetio: Kad god budem s njom doći ću kući i tebe istući!

Monstrum Nermin Sulejmanović, koji je 11. avgusta pobio troje ljudi u Gradačcu, dugo je vodio dvostruki život. Osim što se bavio bodi-bildingom i bio instruktor u teretani, družio se i s poznatim bosanskim kriminalcima, ali, po svemu sudeći, i s predstavnicima vlasti, policije i pravosuđa. Održavao je površne emotivne veze s više žena, nekad istovremeno.

Prema saznanjima bosanskih medija i svjedočenju rodbine ubijene nevjenčane supruge Nizame Hećimović, ona je čak i znala za neke od tih veza.

Kako je ispričao njen teča Samir, njegova supruga Zijada čula je jedan razgovor Nizame i Nermina, a on joj prijetio da će je istući.

– Ona je znala da Nermin ima vezu s drugom ženom i to više od godinu dana. Nizami su prijatelji javili da je s njom viđen prije tri sedmice na bazenima u Orašju, a otkrila je i da su prošle godine bili u Crnoj Gori na moru zajedno. Svi problemi u njihovom braku počeli su kada je, kažu, započeo vezu s tom ženom. Imao je drugu, a Nizamu nije htio da pusti – kazao je teča Samir za 24sata.hr.

On prenosi i da je njegova supruga čula i telefonski poziv kad je Nermin zvao Nizamu i tražio od nje da se vrati.

– Nizama mu je rekla da će se vratiti ako on prekine s tom ženom sve odnose. A on je odgovorio: “Kad god budem s njom doći ću kući i tebe istući” – ispričao je teča.

Nezvanični izvori su otkrili da je monstrum 16. avgusta u Brčkom planirao i vjenčanje s drugom ženom koja živi u Njemačkoj. Tamo je odmah trebalo da odu da žive jer je ubica planirao da tu otvori teretanu.

U Gradačcu su Nermina povezivali i s Dženanom S., policajkom koja je poslije zločina suspendovana.

Policija ima dokaze, fotografije na kojima je policajka s drugim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu, a na jednoj je i izvjesni Sadan M., prenosi Avaz. (ekskluziva.ba)