Policajka Dženana zvala Nizamu: “Pogledaj u vratima auta ti je moja minđuša”

Region

Policajka Dženana zvala Nizamu: “Pogledaj u vratima auta ti je moja minđuša”

Policajka Dženana Selimović koja se dovodi u vezu sa Nerminom Sulejmanovićem, provocirala je njegovu nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koju je monstrum brutalno ubio u Gradačcu, 11. avgusta.

Nizamina tetka Zijada Vuković Pamuković je u intervjuu za Jutarnji opisala šta je policajka pisala u porukama. U dvoranu gdje je radio Nermin je dolazila i Dženana. Iako ona to negira, Zijada tvrdi da je bila u vezi sa Sulejmanovićem.

– To se znalo, nije tajna, bili su u Crnoj Gori zajedno na moru. Nizamu je ona zvala i govorila: “Pogledaj, u vratima auta ti je moja minđuša.” Sedam dana prije krvoprolića bili su zajedno na bazenima u Orašju, oni se nisu skrivali. Nizama je znala, javljali su joj ljudi, ali bila je trudna. Uskoro je došlo dijete i nadala se da će biti bolje – otkriva Zijada.

Međutim, Dženanin poslodavac, PU Gradačac, zbog druženja s osobama iz kriminalnog miljea ju je suspendovao sa posla.

Imao zakazano venčanje

Nizamina tetka kaže da se Nizama jako trudila da brak uspije.

– Hodala je ponosno, bila je uvijek dotjerana, kuća joj je bila sređena. O njemu je posebno brinula. Stvarno se trudila da taj brak opstane. Kod njega se preselila tek prije porođaja, inače mislim da su bili u vezi oko četiri godine – govori Zijada.

Ipak, prema pisanju mnogih medija, ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović za 16. augusta imao je zakazano venčanje s trećom ženom. Vjenčanje je trebalo biti obavljeno u Brčkom, a žena koja mu je trebala postati supruga je navodno iz Njemačke. (pressmediabih.com)