ON ĆE ZA 3 SATA PEVANJA UZETI 130.000 €! Usred leta zakazali tezge za Novu godinu: Evo koliko će zaraditi Ceca, Lukas, Dara…

Showbizz

ON ĆE ZA 3 SATA PEVANJA UZETI 130.000 €! Usred leta zakazali tezge za Novu godinu: Evo koliko će zaraditi Ceca, Lukas, Dara…

U jeku letnje sezone, u pauzama nastupa na moru, mnoge estradne zvezde već su uspele da zakažu tezge za doček Nove godine! Najplaćeniji među njima, kako saznajemo, biće Zdravko Čolić, koji će za nastup u najluđoj noći u Dubrovniku zaraditi čak 130.000 evra!

Odmah za Čolom na listi najplaćenijih nalaze se Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koji će za doček inkasirati po 100.000 evra!

– Neki novogodišnji nastupi zakazani su čak godinu dana unapred i neki pevači su već dobili kaparu. Zdravko Čolić je tačno godinu dana ranije zakazao koncert u Dubrovniku, gde će za tri sata pevanja dobiti 130.000 evra! S njim nema greške, sigurno će biti puno jer ga obožavaju svi, i mladi i stari – priča menadžer, koji insistira da ne otkrivamo njegovo ime, i dodaje da će po 100.000 evra za novogodišnju noć dobiti Lukas i Ceca.

– Lukas je odlučio da peva u Beogradu zato što želi da Novu 2024. dočeka s prijateljima, dok će njegova koleginica Ceca pevati na Kopaoniku. Za nju su se svi otimali, svaka čast onima koji su uspeli da zakažu njen nastup! Lepa Brena će Novu godinu dočekati u Crnoj Gori.

– Brena je tražila od menadžera da peva negde gde je toplo, pa će tako nastupati u Baru za 80.000 evra – priča menadžer i dodaje da će 20.000 evra manje zaraditi Dara Bubamara:

– Iako je ove godine podigla cenu, organizatori iz Amerike su odmah pristali da joj daju 60.000 evra za nastup u Čikagu. Dara ide u Ameriku na dve nedelje, gde će imati turneju, a novogodišnju noć će dočekati u Čikagu. Nju tamo obožavaju, pa je sigurno da će napuniti klub.

Kao i svake godine, u Beogradu će nastupati najviše pevača.

– Beograd je epicentar provoda, pa će ovde biti i najbolja ponuda. Sloba Radanović će pevati u jednom hotelu za 40.000 evra, a Đani će dobiti isti honorar za tezgu u jednoj hali. U prestonici će pevati i Dejan Matić, i to za 30.000 evra – završava priču menadžer. (kurir.rs/informer)