Maja mučno ubijene Nizame jecajući poručila: Nemam snage…

Region

Maja mučno ubijene Nizame jecajući poručila: Nemam snage…

Suada Hećimović nakon monstruoznog ubistva njene kćerke prvi put se oglasila.

Portal Republika stupio je u kontakt sa majkom monstruozno ubijene Nizame Hećimović, Suadom Hećimović koja je skrhana bolom jecajućim glasom poručila:

– Nemam snage da pričam, izvinite – rekla je nesretna žena koja je slušalicu podigla plačući ne mogavši da izgovori cijelu rečenicu.

Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, a već je bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je usmrtio svoju nevjenčanu suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca. Svemu tome prisustvovala je njihova devetomjesečna kćerka, koja je ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli. (ekskluziva.ba)