Nerminova ljubavnica prijeti!? Policajka doušnik se oglasila nakon što je pobjegla u Italiju?

Region

Nerminova ljubavnica prijeti!? Policajka doušnik se oglasila nakon što je pobjegla u Italiju?

Tužilaštvo provjerava navode da li je policijska službenica Dž. S. otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, a zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, rekla je ranije da je nesretna žena bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije. Samo policija je znala mjesto na kojem se Nizama skrivala – rekla je Zijada i dodala da joj se Nizama žalila da ima problema i da je zato pobjegla kod nje.

Prema pisanju lokanih medija ubrzo nakon monstruoznog zločina koji je monstrum Nermin Sulejmanović prenosio uživo na Instagramu saznalo se mnogo toga što se dešavalo nekoliko dana ranije.

Naime, objavljen je dokument iz kog se vidi da je Nizama prijavila nasilnika, i šta je tražila, ali i to da monstrumu nije izrečena hitna mjera zabrane prilaska. Potom se saznalo da je Nizaminu adresu odao neko iz policije, da bi se kasnije pojavila još jedna šok informacija da je, mjesto gdje se Nizama krije od monstruma, otkrila njegova ljubavnica policajka Dž. S.

Prema sada najnovijim komentarima koji se pojavljuju na društvenim mrežama Dženana S. je navodno pobjegla u Italiju i navodno prijeti tužbama onima koji su objavljivali njeno ime i fotografije.

Koliko je to tačno biće utvrđeno, kao i to da li je zaista ona odala gdje se nesretna Nizama krije sa bebom. (ekskluziva.ba)