TAKI POKAZAO KOGA ŽELI ZA ZETA I IZNENADIO SVE! Dok Maja pravi haos na primorju, on uživa u društvu njenog bivšeg: Pala i fotka

Showbizz

TAKI POKAZAO KOGA ŽELI ZA ZETA I IZNENADIO SVE! Dok Maja pravi haos na primorju, on uživa u društvu njenog bivšeg: Pala i fotka

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde se provodi sa svojom naslednicom i njenom drugaricom Slađom Lazić.

Maja i Taki su se danas razdvojili, pa je tako ona otišla na jahtu sa rijaliti učesnikom Borom Santanom, gde slavi njegov 35. rođendan, dok je Marinković posetio Bar.

Taki se tamo sreo sa nekadašnjim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je ostao u prijateljskim odnosima.

Njih dvojica su pozirali zagrljeni, a Majin tata je objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Maja i Mensur su bili intimni u letnjoj pauzi između treće i četvrte sezone rijalitija “Zadruga”, nakon što je ona raskinula vezu sa Janjušem. Maja je tad odlučila da se odvoji od Takija, pa je iznajmila stan u jednom prestoničkom naselju. Njih dvoje su izašli u provod sa drugim zadrugarima, a malo potom završili kod nje u stanu.

Maja je u “Zadruzi 4” negirala da je bila intimna sa Ajdarpašićem, a na kraju je ipak priznala sve.

– Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najlepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovde. To je to, iskrenost je moja jača strana uvek bila – istakla je tada Maja. (Kurir.rs/Blic)