Dvoje Male Djece Ostalo Bez Oca: Tragična Sudbina Vozača (37) Koji Je Izgorio U Automobilu (FOTO)

Region

Dvoje Male Djece Ostalo Bez Oca: Tragična Sudbina Vozača (37) Koji Je Izgorio U Automobilu (FOTO)

U Stanišiću, mjestu kod Sombora odakle je tragično nastradali D. P. (37), vlada tuga i nevjerica i velika bol za sinom i bratom njihovih mještana.

Nesrećni čovjek je u petak 28. jula posle 17 časova poginuo na putu Sombor Subotica, kod skretanja za Tavankut, kada se u sudaru sa kamionom hrvatskih registarskih oznaka, prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo. Vozač kamiona je zadobio lakše tjelesne povrede, međutim, za D. P. nije bilo spasa.

Mještani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, i da roditelji nastradalog žive u njihovom selu, i pretpostavljaju i da je bio u posjeti kod njih prije tragedije ili je možda krenuo za Miletić ili se vraćao iz njega, susjednog mjesta gdje je radila njegova majka

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

– Strašno je to što se dogodilo. Ne poznajem nastradalog, ali su komšije rekle da ga se sjećaju još kao mlađeg i da je dolazio u posjetu kod svojih. Oženjen je bio, za njim su ostala mala djeca, od četiri i sedam godina i supruga, i kažu ljudi da je živio u Subotici. Znam da ima u tom gradu i tasta – kaže mještanka Stanišića.

Ne želi da kaže ime nastradalog i navodi da se vodi kao NN osoba pošto nije bilo moguće nakon tako teške nesreće utvrditi identitet.

U Stanišiću, ali ni u Subotici nije poznato kada će D. P. biti sahranjen, s obzirom da je njegovo tijelo poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, prenosi Blic. (srpskainfo.com)