STAN POTPUNO DEMOLIRAN, ISKIDANI KOMADI PO PODU: Ana Ćurčić zatekla prizor – policija bila u pripravnosti?

Showbizz

STAN POTPUNO DEMOLIRAN, ISKIDANI KOMADI PO PODU: Ana Ćurčić zatekla prizor – policija bila u pripravnosti?

Ana Ćurčić, nekadašnja rijaliti učesnica, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža deli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa.

Na svom Instagram profilu, podelila je snimak koji je prilično napet, i koji je sve njene pratioce koji su isti videli, bacio u rebus i zaintrigirao. Evo o čemu je reč.

– Hm, hm, hm… Kad se vratim kući – napisala je Ćurčićeva u opisu fotografije koju je podelila sa svojim pratiocima, a mnogi su se zaprepastili prizorom, jer je sve izgledalo kao da će policija reagovati i svakog časa se pojaviti.

Naime, njeni psi koji su još uvek mali, napravili su haos u stanu koji je drugoplasirana zadrugarka zatekla u neverici. Naravno, imala je razumevanja da se radi o malim bićima koja još uvek ne znaju šta rade, te joj je pored šoka, barem malo bilo simpatično pšta su uradili od enterijera njenog doma.

Jeste da su stvari bile razbacane po podu i da je, reklo bi se kesa sa đubretom pokidana, pa je samim tim sadržaj razvučen po podu, ali Ana ih neizmerno voli. A i kako ne, kada su psi preslatki. (e-turneja.com)