Potresno oglašavanje Jovane Jeremić nakon smrti bivše svekrve: Samo moja duša zna koliko sam te voljela…

Showbizz

Potresno oglašavanje Jovane Jeremić nakon smrti bivše svekrve: Samo moja duša zna koliko sam te voljela…

Bivša svekrva voditeljke Jovane Jeremić, Zorica Milošević, preminula je u 71. godini. Naime, Jovana je u više navrata isticala kako je veoma vezana za nju i da joj je u više navrata bila najveća podrška, a sada se i oglasila.

Jovana je potpuno slomljena od bola, a na Instagramu je uputila veoma emotivne riječi preminuloj bivšoj svekrvi, koja joj se našla, kako je i Jovana sama isticala, u najtežim trenucima.

– Veliki je dar od Boga da za svekrvu imaš jaku, intelektualno moćnu, alfa ženu, svjetsku ženu. Hvala ti što nisi bila ograničena, nisi imala malograđanski duh, već si u svemu bila moderna, šik i svoja – počela je Jovana i dodala:

– Zoka je žena koja je odvela Pirot u svijet i donijela u Srbiju. Muzikom. Umjetnošću. Sve i da vratim vrijeme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja prva i prava svekrva. Hvala ti sto si u ključnim momentima bila uz mene. Što si dio sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe voljela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim dijelovima za Božić i NG, Vaskrs… Vjerujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mjesto.

– Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane. Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmijeh. Bila je, prije svega i iznad svega, prijatelj, a tek poslije profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije: “Ovo je Srbija”, “Bolesno mi leži”, “Pratim te”, “Žute dunje carigradske”… Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nježna “divljina” duha. Davala je štimung samom svojom pojavom, onim djetinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umjetničkim) šarmom. Jedinstvena i svoja. Svjetska žena – napisala je ona na Instagramu. (ekskluziva.ba)