Ovo je majka 4 djece koja je poginula kod Nove Varoši: Vraćali su se iz CG kada ih je udario otpozadi!

Region

Ovo je majka 4 djece koja je poginula kod Nove Varoši: Vraćali su se iz CG kada ih je udario otpozadi!

Beograđanka koja je jučer poginula u saobraćajnoj nesreći kod Nove Varoši je Ivana Đ. J. (41), majka četvoro djece.

Kako Kurir saznaje, Ivana se kobnog dana sa suprugom i djecom vraćala iz Crne Gore za Beograd.

– Mi smo u šoku, ja ne znam šta da kažem. Vraćali su se kući, za volanom je bio Ivanin suprug, ona je bila na mjestu suvozača, djeca su sjedila pozadi. Sve je bilo u redu, njen muž vozi pažljivo i normalno. U jednom trenutku ih je otpozadi udario taj auto, oni su sletjeli u rijeku. Ivana je nastradala – ispričao je za Kurir jedan rođak ove porodice.

Kako dodaje, Ivanin muž je sada ostao sam sa četvoro djece.

– Dobro je da djeca nisu nastradala, i ovo je velika tragedija – dodao je naš sagovornik.

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je L.T. (26) vozač putničkog automobila “škoda”, beogradskih tablica, iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši preticao vozilo “volksvagen turan”, u kom je bila porodica iz Beograda, na mjestu gdje je zabranjeno preticanje saobraćajnom signalizacijom, i nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom udario u zadnji dio “turana” usljed čega su oba vozila sletjela u korito rijeke Bistrice. Oba vozila su beogradskih tablica.

Žena koja je sjedila na mjestu suvozača u “volksvagenu turan” preminula je od zadobijenih povreda, a pet povrijeđenih je prebačeno u bolnicu u Prijepolju. Nad vozačem “škode” L.T. određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti predate Višem javnom tužilaštvu u Užicu. On se sumnjiči da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja. (ekskluziva.ba)