OPTUŽILA PRODUKCIJU PINKA DA LAŽE? Voditelj se oglasio: Zorica Marković otkrila SAZNANJA O ODNOSU Mensura i Anđele

Showbizz

OPTUŽILA PRODUKCIJU PINKA DA LAŽE? Voditelj se oglasio: Zorica Marković otkrila SAZNANJA O ODNOSU Mensura i Anđele

Zorica Marković je tokom šeste sezone Zadruge optužila Anđelu Đuričić da je bila sa Mensurom Ajdarpašićem.

Anđela je oštro demantovala ove navode iako je Pink produkcija pisala na portalu o tome, a potom je imala i sukob sa Zvezdanom Slavnićem, jer ga je slagala, da nije ništa imala sa Ajdarpašićem.

Sada je i Darko Tanasijević u emisiji “Narod pita” otkrio da su saznanja produkcije bila da je navodno Anđela bila sa Mensurom:

– Šta je ono što se ne zaboravlja, kako je tvoje osećanje u tebi u grudima kad se setiš Anđelinih uvreda. – upitao je Darko.

– Ravna linija, ja kažem i to je istina, uvek se tako ponašam kada se rijaliti završi, pre nego što će ući Ana, ušla je Anđela onako prepotentna, mi nismo iamle nijedan problem, jasno je bilo da se ja ne svidjam njoj i ona meni. Ja sve što sam rekla jeste da je prazna šuplja, ali lepa zgodna. Mislim da je pikirala Slavnića. Kada je bio zadatak, svima je bilo jasno da će se tu nešto desiti. Ali svi smo slušali da je Slavnić pričao o Ani kao da priča o boginji. Rekla sam da to najstrašnije ne podržavam, i da ima neko kući ko plače, niko ništa nije fermao, oni su sedeli do mene, kada je ona rekla, neće biti poljupca, neće biti ničega. Nisam ja tešila nju zbog nje, nego zbog sebe, jer su i tu pokušali da me uvuku u odnos Aleks i Zvezdana.

– Mala jel si svesna šta radiš, ima kući nekog ko ga čeka, nemoj se igrati sa takvim stvarima, rekla sam Anđeli. Ćuitali su oboje. Uletela je u pab krenula da me vređa najstrašnije, ono što sam ja izgovorila Anđeli je ništa, šta je ona meni rekla. Potpuno mi je vazduh. Čak i u razgovorima mene i Ane komentarisale smo i ta mladost šta sve uradi. Za Mensura sam rekla, njima je smetalo, još sam bila dobra, dosta je bilo zezanja, dosta je bilo napeto. – rekla je Zorica.

– Anđela se hvalila kako pink.rs jedino piše istinu, a onda onda smo došli do nekih saznanja, onda lažemo. – rekao je Darko.

– Mensur je bio jedan od mojh džokera. Ja kažem da je njihova intima ružna, ona je devojka sama radila, niko je nije terao na to, ja ništa ružnije nisam doživela u rijalitiju. Bacala mi je dva puta naočare. Dovoljno je ona sama sebi nanela štetu. – rekla je Zorica.

– Na kakvom je ona putu sada? – upitao je Darko Zoricu.

– Ne pratim Darko, stvarno me ne zanima rekla bih. Nedopustivo je da se takve stvari izgovaraju, niti sam joj uvredila nekoga, niti bilo šta. – rekla je Zorica (e-turneja.com)