VOLI TE MAMA BESKRAJNO: Oglasila se majka jedinog dječaka ubijenog u masakru u Ribnikaru!

Region

VOLI TE MAMA BESKRAJNO: Oglasila se majka jedinog dječaka ubijenog u masakru u Ribnikaru!

Majka četrnaestogodišnjeg dječaka koji je ubijen u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, kada je u učionici zapucao drug iz odjeljenja (13), oglasila se na društvenim mrežama i svom sinu poručila da ga beskrajno voli.

Dječak (13), da podsjetimo, kobnog 3. maja napravio je masakr u osnovnoj školi koju je pohađao i tada je ubio osam djevojčica, jednog dječaka i čuvara škole, koji je prethodno pokušao da ga spriječi u zločinu.

Majka ubijenog dječaka se sada prvi put oglasila i uz njegovu fotografiju na Fejsbuju objavila kratku poruku.

– Voli te mama beskrajno – napisala je ona.

Roditelji ovog dječaka, koji je bio talentovani pijanista i izvanredno dijete puno potencijala, prvi put su se oglasili prošle nedjelje kada je njegov otac objavio dečakov nagrađeni esej, u kom on govori o planovima za svoju budućnost.

– Obrazovanje u inostranstvu za mene predstavlja jedan veliki izazov na koji ću, nadam se, moći da odgovorim uz podršku mojih roditelja, prijatelja i profesora. Odlaskom u inostranstvo moraću da se prilagodim novom okruženju: drugačijem načinu rada, drugačijoj kulturi, visokim zahtjevima akademije… Možda ću morati da učim nove jezike i budem spreman na situacije u kojima ću oslonac imati samo u sebi. Moraću da vodim računa i o svakodnevnom životu, a imaću samo 17 godina. Ipak vjerujem da ću biti spreman – dio je dečakovog eseja i njegovih ambicija prekinutih jezivim zločinom. (ekskluziva.ba)