‘MOGLA SAM DA GLUMIM LJUBAV’ Aleks se osvrnula na momenat kad su joj se vratile emocije prema Caru, otkrila kako je Dejan zahtevao da se ponaša

Showbizz

‘MOGLA SAM DA GLUMIM LJUBAV’ Aleks se osvrnula na momenat kad su joj se vratile emocije prema Caru, otkrila kako je Dejan zahtevao da se ponaša

U toku je emisija “Narod pita”, a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Aleksandru Nikolić.

Zanima me prelombni momena kad si shvatilad a emosije prema Filipu nisu ugašene, a u vezi si sa Dejanom, pobednikom Zadruge 5. DOsta ljudi je osudilo Filipa jer je Dalila napravila preljubu, a ti u jednom momentu shvataš da tvoje emocije prema Filipu nisu stale i treba da se odrekneš ljubavi. Bila si svesna da će to da te košta plasmana i podrške – rekla je Šopićka.

Zato mi je i smešno kad kažu da sam folirant i da je sve lažno. Mogla sam da glumim devet meseci ljubav, nisam imala tad hejtere napolju. Ovi što me sad pljuju su me opravdavali, bila sam im svetica, bezgrešna – rekla je Aleks.

Ti si faktički žrtvovala svoju potencijalnu pobedu – rekla je Šopićka.

Mislim da je bilo zaista vidljivo, moje ponašanje se promenilo otkako je ušao u kuću. Ušao je i ja znam šta sam pričala sa mojim bivšim partnerom šta kad on uđe, da ga teram u tri lepe, a meni su odmah krenuli leptirići u stomaku. Tu noć žurka, ja se presvlačim tri puta. Nisam mogla da se oduprem tome, džabe. Zaljubila sam se, bilo mi je teško da priznam. Nije mi ni to bilo toliko teško koliko me je zabolelo kad je sav moj rizik bacio niz vodu – rekla je Aleks.

Kad je uradio to sa Majom i Milicom, kad je otišao stramputicom, da li si pomislila kako ti ono sa Dalilom nije posužilo za primer jer je Maja isto u roku od pet sati rasturila kosmičku ljubav – rekla je Šopićka.

Na Dalilu nisam pomislila, a dotičnu damu (Maju) ne želim da komentarišem. Opet kažem, bila sam iskrena i zato me je narod nagradio – rekla je Aleks. (e-turneja.com)