KOSTIN OTAC MIJENJA LIČNI OPIS DA GA NE BI PREPOZNALI: Vladimir Kecmanović želi slobodno da šeta ulicom, transformisao se i ne liči na sebe!

Region

KOSTIN OTAC MIJENJA LIČNI OPIS DA GA NE BI PREPOZNALI: Vladimir Kecmanović želi slobodno da šeta ulicom, transformisao se i ne liči na sebe!

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića koji je u OŠ ,”Vladislav Ribnikar” na Vračaru počinio masakr kada je usmrtio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, potpuno mijenja svoj izgled. Kako portal Republika.rs saznaje, stariji Kecmanović po izlasku iz zatvora planira slobodno da šeta ulicom.

Kostin otac se u pritvoru u kojem je zbog sumnje da je počinio Teško djelo protiv opšte sigurnosti, a kako nezvanično saznajemo, već se priprema za izlazak na slobodu.

– Vladimir je promijenio frizuru i obrijao se. Kako je značajno smršao, ovo je doprinijelo da potpuno ne liči na sebe. Izgleda drugačije i kada biste ga sreli na ulici ne biste povezali da se radi o čovjeku kojeg javnost već može da identifikuje – kaže dobro upućen izvor za portal Republika.rs.

Kako smo ranije pisali, Vladimir je smršao 30 kilograma i gotovo se prepolovio.

– Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovjek, nedavno sam ga takođe vidio i čovjek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma – istakao je naš sagovornik.

Republika portal je nedavno pisao i o tome kako je Vladimir Kecmanović tražio da mu se u pritvor dovede notar, jer je zbog svega što se dešava, zabrinut i za svoju imovinu.

– Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe, prodaja, porodici je zabranjena do daljnjeg i to odlukom Višeg suda u Beogradu. To znači da otac neće moći da proda ništa što je u njegovom vlasništvu dokle god traje istraga, odnosno postupak protiv njega. Tek kada bude donijeta pravosnažna odluka – on bude osuđen ili oslobođen, on će moći da raspolaže svojim nepokretnostima – pisala je Republika.

Da prenese imovinu na treće lice, kao i da dio proda pokušala je i Miljana Kecmanović. Očigledno je da porodica želi da sačuva novac i imovinu kako bi otpočela “novi život”.

Tome u prilog ide i promjena izgleda Vladimira Kecmanovića, koji namjerava da se sakrije od javnosti i da “kao drugi čovjek šeta ulicama”. (ekskluziva.ba)