U KORITU BH. RIJEKE SE UTOPIO MUŠKARAC

Svijet

U KORITU BH. RIJEKE SE UTOPIO MUŠKARAC

Teslić, mali gradić u Bosni i Hercegovini, suočio se s tužnom viješću o tragičnoj smrti jednog od svojih najdobronamjernijih stanovnika.

Vladimir Vulković, poznat kao humanitarac iz Teslića, izgubio je život u utapanju na gradskoj plaži pored rijeke Velika Usora.

Policija je primila prijavu oko 13:50 sati, nakon čega su policijski službenici i tim hitne pomoći brzo reagirali. Nažalost, Vladimir je preminuo prije nego što su mu pružena medicinska pomoć i identitet je potvrđen od strane hitne službe Doma zdravlja Teslić.

Ova tužna vijest o njegovoj smrti duboko je potresla lokalnu zajednicu i organizacije koje su surađivale s njim.

Policija je provela uviđaj pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a tijelo preminulog Vladimira je prevezeno u Gradsko groblje u Banjoj Luci radi obdukcije.

Vijest o smrti Vukovića, inače dugogodišnjeg člana, objavila je i Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svoje slobodno vrijeme, kojeg nije bilo puno zbog obaveza, najviše je volio ispuniti aktivnostima u prirodi. Nažalost, takav izlet mu je bio loš. Izgubio je život u nesretnoj nesreći, utopio se u rijeci Usori. Brat Vlado je bio jedan od naših najaktivnijih volontera u Republici Srpskoj. Iza sebe je ostavio suprugu, dvoje male djece i veliki broj mališana koji zahvaljujući njegovoj dobronamjernosti imaju sretnije djetinjstvo – navodi se u objavi na Facebooku. (hayat.ba)