AMAR JAŠARSPAHIĆ GILE SE OPROSTIO OD SINA ENESA BEGOVIĆA: NEMAM RIJEČI

Showbizz

AMAR JAŠARSPAHIĆ GILE SE OPROSTIO OD SINA ENESA BEGOVIĆA: NEMAM RIJEČI

Armin Begović, sin našeg poznatog pjevača Enesa Begovića, nažalost je preminuo danas na Infektivnom odjeljenju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Armin je proteklih nekoliko dana bio u lošem zdravstvenom stanju, zbog čega je bio smješten u bolnicu.

Vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a među njima su i brojne kolege Enesa Begovića, među kojima je i Amar Jašarspahić Gile.

Opraštajući se od Armina, izražavaju svoje duboko saučešće i podršku Enesu Begoviću i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Nemam riječi… Da ti dragi Allah podari Džennet, a mom kolegi Enesu i porodici strpljenje u ovim teškim trenucima – napisao je Gile na Instagram Storyju.

Porodica Begović će se oglasiti sutra i obavijestiti javnost o vremenu i mjestu Arminove dženaze. Očekuje se da će brojni prijatelji, rodbina i poštovaoci Enesa Begovića i njegove porodice doći kako bi iskazali posljednju počast mladom Arminu.

Smrt mlade osobe je uvijek velika tragedija, a gubitak djeteta je posebno težak teret za roditelje i porodicu. U ovim trenucima tuge i bola, mnogi pružaju podršku Enesu Begoviću i njegovoj porodici, moleći za snagu i utjehu u ovom teškom vremenu. (hayat.ba)