Ovo je regionu natjeralo suze na oči: Pogledajte kako je Ana Ćurčić nakon četiri mjeseca poletjela u zagrljaj svom sinu Luki!

Showbizz

Ovo je regionu natjeralo suze na oči: Pogledajte kako je Ana Ćurčić nakon četiri mjeseca poletjela u zagrljaj svom sinu Luki!

Kako je superfinale 8. juna pomjereno za 9.jun zbog vremenskih neprilika, superfinalisti koji su ostali u Bijeloj kući bili su sve napetiji i nervozniji. Naime, prvo veče uz Acu Bulića, Milenu Kačavendu i majku Milu, kao podrška Ani Ćurčić došao je njen sin, Luka, koji nije želio da daje izjave za medije, ali je itekako privukao pažnju djevojaka koje su odmah počele Ani da šalju zahtjeve da joj budu snajke.

Takođe, on je tada u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, istakao da ne želi ništa da komentariše, ali da je itekako preponosan na svoju majku.

Podrška Ane Ćurčić došla je u nepromijenjenom sastavu i u nastavku super finala, što podrazumijeva i njenog sina Luku, koji ponovo nije htio da daje izjave za medije.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić saopštio Aleks i Ani da je vrijeme da krenu ka studiju, Ćurčićeva je odmah poletjela u zagrljaj svom sinu prilikom kog je prolila more suza, nakon čega se pozdravila i sa kumom Milenom, Acom, ali i majkom Milom.

Kako je izgledao njihov prvi susret posle četiri mjeseca, pogledajte u nastavku. (ekskluziva.ba)