ANĐELA LIKOVALA DOK SU PROZIVALI ANU! Ovako je Đuričićka pratila finale Zadruge! Zvezdan Slavnić ZAĆUTAO!

Showbizz

ANĐELA LIKOVALA DOK SU PROZIVALI ANU! Ovako je Đuričićka pratila finale Zadruge! Zvezdan Slavnić ZAĆUTAO!

Zadrugu su sinoć napustili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, poslije čega je finale prekinuto zbog nevremena i pomjereno za večeras.

Među publikom u Šimanovcima našli su se i učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, među kojima je bila Ermina Pašović. Dešavanja je ispratila i izbačena učesnica Anđela Đuričić, koja je likovala na negativne komentare o Ani Ćurčić.

Ona je na svom Instagram storiju objavila upravo Erminino gostovanje u emisiji veče pred superfinale kada je ona žestoko udarila po Ćurčićevoj i njenoj kumi Mileni Kačavendi.

– Kakva si ti majka kad u kuću kod maloletne djece dovodiš sil*vatelja i dr*giraša, kakva si ti majka i onda kažeš da te je maltretirao, a koje si ti pare trošila. Dakle sve što je on tamo pljačkao i krao ti to kao nisi dirala. Ona je veći lopov i prevarant od Zvezdana Slavnića – izjavila je Ermina o Ani, a Anđela je taj dio iz emisijie podijelila uoči finala Zadruge na svom storiju na Instagramu i sve vrijeme likovala što prozivaju Anu, a nju uzdižu na mrežama.

Njen dečko a Anin bivši nevjenčani suprug Zvezdan Slavnić se nije oglašavao. (balasevizam.novi.ba)