EMINA JAHOVIĆ SE UDAJE ZA 14 GODINA STARIJEG MILIONERA? Evo ko je Turčin kojeg je zavela, odvela ga i u Novi Pazar

Showbizz

EMINA JAHOVIĆ SE UDAJE ZA 14 GODINA STARIJEG MILIONERA? Evo ko je Turčin kojeg je zavela, odvela ga i u Novi Pazar

Upoznala ga i sa sinovima

Emina Jahović navodno se udaje za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55). Pjevačica je prošle sedmice boravila sa imućnim finansijskim savjetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

– Emina i Kurt su nekoliko mjeseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Sretni su što su upoznali jedno drugo. Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o vjenčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog ljeta – priča izvor blizak paru.

Prema njegovim riječima, Jahovićeva je dugo krila da ima dečka.

Dečko Emine Jahović

– Nije željela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je riječ o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 eura. Poslije tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Od tada su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – kaže naš sagovornik i otkriva da je pjevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

– Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se vidjeli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutsurup.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savjetnik, koji je dugo živio u Švicarskoj i stekao milione. Prije dvije godine se razveo i vratio u Istanbul, gdje je upoznao Eminu (glamblam.ba)