ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

Showbizz

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon silnih upozorenja i pravila koja su kršili, izbačeni su iz rijalitija “Zadruga” a ovaj par nakon diskvalifikacije i puštanje u stvarni svet nisu imali gde da odu pa su se smestili kod Zvezdanovog oca bivšeg košarkaša Moke Slavnića.

Oni su ubrzo krenuli da budu aktivni na društvenim mrežama, pa je prvo isplivala fotografija na kojoj su bili njih dvoje ali i Moka Slavnić i njegova devojka Tamara, a nakon toga Zvezdan je odmah prvog jutra objavio zajedničku fotorafijom sa Crnogorkom iz kreveta uz opis “Naša jutra počinju”.

Kako su nakon izbacivanja ostali bez dinara i u dugovima do guše Slavnić i Đuričićka su brže bolje odlučili da zavaravaju javnost i da nastave sa rijalitijem pa su objavili slike burmi, a onda je isplivao i video snimak njihovog lažnog venčanja.

U redakciji Kurira javio se izvor blizak akterima ove priče i otkrio i da zaljubljeni par planira svoj rijaliti nakon rijalitija.

– Anđela i Zvezdan se nisu venčali, u pitanju je bilo lažno sklapanje braka jer ni matičar nije bio pravi, tako da venčanje nije validno… To je sve čist marketinški potez.. Oni će uskoro početi i sa snimanjem zajedničkog rijalitija za jednu televiziju koji će ih pratiti 24 sata. Deo novca su tražili unapred, pošto su sada zbog diskvalifikacije iz “Zadruge” totalno dekintirani – rekao je izvor. (kurir.rs)