BITNO JE SAMO DA MI DETE BUDE DOBRO: Oglasio se i Taki Marinković nakon brutalnog napada na Maju, evo kako se trenutno oseća!

Showbizz

BITNO JE SAMO DA MI DETE BUDE DOBRO: Oglasio se i Taki Marinković nakon brutalnog napada na Maju, evo kako se trenutno oseća!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić hitno su diskvalifikovani iz Zadruge zbog nasilnog i stravičnog ponašanja.

Zvezdan je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela fizički nasrnula na Maju Marinković. Uprkos upozorenjima Velikog šefa da je nasilje strogo zabranjeno i da će svi bez milosti biti kažnjenim, ljubavni par je prekršio sva pravila i zbog toga hitno izbačen iz Bele kuće.

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, za Kurir je prokomentarisao nemili događaj i otkrio kako se njegova ćerka trenutno oseća.

– Izuzetno poštujem odluku Velikog šefa. Više puta su upozoreni da se neće trpeti nasilno ponašanje, ali njima to očigledno nije dovoljno. Prekršili su reč i obećanje produkciji što je sramno. Nije strašno bilo, Maja je dobro. To što se priča da je u bolnici, nije istina, sada spava. Bitno je da nema neke teške povrede i da je dobro. Daće Bog da ozdrži još samo malo jer su sada svi krenuli na nju, mnogima smeta. Sama je i na udaru, ali ne sumnjam u svpje dete, još nekoliko dana je ostalo. Odluka za diskvalifilkacijom je doneta od strane Velikog šefa i svaka im čast na brzoj reakciji. Meni je važno samo da mi je dete dobro – rekao je Taki za Kurir. (kurir.rs)