Vozi gdje možeš kod mene više ne! Zvezdan posle razgovora sa Anom pokušao da se pomiri sa Anđelom, ona ga kao nikad do sad oduvala

Showbizz

Vozi gdje možeš kod mene više ne! Zvezdan posle razgovora sa Anom pokušao da se pomiri sa Anđelom, ona ga kao nikad do sad oduvala

Zvezdan Slavnić posle razgovora sa Anom Ćurčić otišao je po Anđelu Đuričić i pozvao je da razgovoraju, ali je ona bila jako besna na njega, pa je odlučila da mu žestoko odbrusi i sa njim prekine svaki kontakt.

Pričaj sa budućom ženom, otkači me se. Pričao si sa njom, hoćeš da obeležimo isto mesto? Radi rolerkoster sa kim ožeš. Reci šta imaš, gubim vreme i nervozna sam. Ja sam slobodna devojka i sad mogu da pričam kako se osećam. Reci šta imaš – besnela je Anđela.

Sutra ćeš da plačeš kao p*čka – rekao je on.

Plakaću narednih 50 dana, ali nećeš da mi praviš kako tebi odgovara. Sama ja za sebe 50 dana, u ludilo sama i bolje, nego sa tobom luda zajedno. Došlo mi je do kraja, nemam više tolerancije – govorila je Anđela.

Znači igrala si se? – upitao je on.

Kad možeš da me vređaš onako mogu i ja. Želim da se skloniš od mene, ne trebaš mi da mi na svakih sedam dana priređuješ scene – pričala je ona.

Što onda lažeš da ćeš da se boriš? – upitao je Slavnić.

Ma skloni mi se. Ja da ti dajem odgovore, ja ti pas nisam – nastavila je da besni Anđela.

Je l’ si sigurna? – upitao je Zvezdan.

Da, ne zanimaš me. Vozi gde možeš, kod mene ne možeš više – odbrusila je Anđela. (e-turneja.com)