SLAĐA I ĐANI ŽELE DA PROŠIRE PORODICU, EVO ŠTA SU URADILI KAKO BI TO OSTVARILI! Njihov sin Marko ostao u šoku kada je saznao

Showbizz

SLAĐA I ĐANI ŽELE DA PROŠIRE PORODICU, EVO ŠTA SU URADILI KAKO BI TO OSTVARILI! Njihov sin Marko ostao u šoku kada je saznao

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa oženili su mlađeg sina Marka, a kao svadbeni poklon uručili su mu ključeve od stana.

Kako kaže majka Slađa Trajković, odluku o kupovini nekretnine doneli su iz nekoliko logičnih i praktičnih razloga. Prvi i najvažniji je da se mladenci ne muče i ne žive kao podstanari, a drugi da mogu da rade na proširenju porodice jer neće imati stambenih problema. Inače, Marko i Minja Trajković već imaju sina Lava kojem su nedavno proslavili rođendan, dok je drugo dete na putu.

Ispred Hrama Svetog Save rekli su da će slavlje proći u mirnom tonu, radi prethodnih tragičnih dešavanja.

Nakon crkvenog venčanja upriličili su slavlje u jednom poznatom beogradskom hotelu.

Mlada je otkrila kako se slaže sa svekvom i svekrom.

– Odlično se slažemo – kaže mlada, a suprug potvrđuje.

Među prvim zvanicama stigli su Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić. Ona je zablistala u prekrasnoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

– Đani i moj tata su pobratimi, tako da jedva čekam ova slavlja i da slavimo ljubav! Marka poznajem od kada je imao pet godina i čestitam im i ovim putem – poručuje Grujić.

Na samom ulazu novinari Kurira dočekali su i Zoricu Brunclik, koja je stigla u pratnji supruga, zeta i ćerke.

– Volim kada se ovako okupljamo i kada je veselje. Znam kad su se rodili, kako su rasli i sada mi je drago kada se žene! U stvari, ovo je smena generacija – kaže Brunclik.

Nema sumnje da će ovo veselje biti propraćeno i da če se o ovoj svadbi dugo pričati. (kurir.rs)