Ana Ćurčić priznala Aleksandri da li žali što sa Slavnićem nema dete! Progovorila i o svojoj deci: Ja sam majka koja sve oprašta!

Showbizz

Ana Ćurčić priznala Aleksandri da li žali što sa Slavnićem nema dete! Progovorila i o svojoj deci: Ja sam majka koja sve oprašta!

Ana Ćurčić u današnjem razgovoru sa Aleksandrom Nikolić pričala je i o svojoj deci pa otkrila sve što se tiče njih, pa otkrila da ne žali što sa Zvezdanom nije dobila dete.

– Ne žalim što nemam decu sa njim, imam svoju – rekla je Ana.

– Deluješ mi kao da si brižna majka – dodala je Nikolićeva.

– Jako. Ja sam majka koja sve oprašta i kod koje sve može. Deca nije što su moja, ali su baš lepa. Ona je plava, umiljata, sva je da je pojedeš. Lepa je i ti bi nju baš zavolela kao drugaricu – nastavila je Ana.

– A sin? Koliko ima godina? – upitala je Aleks.

– 19, bio je 196 kad sam ušla. Ima oštru vilicu, muževan je, ali bebast. Rak u horoskopu, a u podznaku Vodolija. On je meni beba, emotivac i jako vezan za porodicu – govorila je Ana.

Podsetimo, Ana Ćurčić je juče pričala sa Zoricom Marković pa joj otkrila da je tužna i besna jer joj deca nisu poslala nijednu čestitku, bar da joj kažu da je vole, a tom prilikom se rasplakala.

– Moja deca su milijardu posto ljuta na mene – rekla je Ana.

– To smo pretpostavljale, neće da se eksponiraju – rekla je Zorica. (Kurir.rs/ Blic)