Zvezdan zbog Maje zakazao urologa: Bivšeg robijaša izvode iz Zadruge!

Showbizz

Zvezdan zbog Maje zakazao urologa: Bivšeg robijaša izvode iz Zadruge!

Kako se neprestano priča u “Zadruzi”, Maja Marinković prenijela je Zvezdanu Slavniću spolnu bolest, i to genitalni herpes, kako su nedavno otkrili Aleksandra Nikolić i Filip Car.

Tokom nominacija na imanju u Šimanivcima, učesnici šeste sezone “Zadruga” su komentarisali kontroverzni odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su za vrijeme boravka u izolaciji uplovili u intimne odnose, te je bivši robijaš tada prevario i ostavio svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić, zbog koje je ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić.

Naime, zadrugari nisu imali lijepo mišljenje o ovom novom odnosu koji drma javnost, a jedan od njih je bio i Ivan Dragić koji je osudio Slavnića, te spomenuo i uvrede koje je Zvezdan izrekao Anđeli, kao i komentare da je loša u krevetu.

– Zvezdan je imao ovdje najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, prevario je svoju djevojku koja ga voli, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije. Sve je radio kako on hoće, pa sada neka izdrži i ovo… Sam je kriv. Majo, ovo nije ni prvi ni posljednji put da završiš pored oženjenog ili zauzetog muškarca, ti to voliš. Biće i oženjenih… Maja u kući ima više momaka nego što ja imam kumova! Zvezdane, tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući – istakao je Dragić, te dodao:

– Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa 12. maja – zakucao je Ivan Zvezdanu. (ekskluziva.ba)