Otkrivena tajna: Evo koliko Marija plaća Bebicu i šta sve treba da radi!

Showbizz

Otkrivena tajna: Evo koliko Marija plaća Bebicu i šta sve treba da radi!

Miljana Kulić ubijeđena je da se riješila Bebice i da sada može da radi šta želi, međutim, ona još ne zna da je on od Marije pozajmio 10.000 eura kada je izašao iz Zadruge.

– Marija je bila na nedjelju dana u Nišu kako bi obišla Sinišu kom je zdravstveno stanje bilo pogoršano. Ono što nju umiruje jeste to što zna da je Bebica u Nišu, kod njih kući i da brine 24 sata o njenom mužu, ali i kćerkama Tijani i Ani. Sada kada je bila u Nišu ona je Bebici dala 10.000 eura. Uvjerila se koliko je posvećen njenoj porodici, a pošto je on pobjegao iz rijalitija i ostao bez honorara, Marija je imala potrebu da mu da toliki novac kako bi on mogao da nastavi da brine o Siniši i njenim kćerkama. Isto mi je napomenula da od tih para kupuje za nju i Miljanu kada čuje da im nešto treba i pošalje. Tako je bilo i za Uskrs kada su stigli pokloni, Bebica je sve kupio od tog novca i poslao, ali nije slao čestitku jer mu je Marija nagovijestila da Miksi ne smije da zna da mu je dala pare, napravila bi haos – rekao je izvor blizak Bebici i dodao:

– Bebica je ubijeđen da će se kada se rijaliti završi on ipak biti sa Miljanom, zato on sve ovo i radi. Njemu je tada kada mu je Marija dala novac rekla da i sebi kupi šta poželi i da ne trpi jer je on ostao bez para. On nije htio ni da kaže Mariji da je štek koji je imao potrošio na Sinišine lijekove, kao i benzin jer često je na relaciji Niš-Beograd. Marija je tih 10.000 eura skinula sa svog računa i vjeruje da Miljana nikada neće saznati da je ona toliko para dala Bebici. (ekskluziva.ba)