Anđela otkrila zbog čega nema prijatelje, ponosno istakla šta misli o Ani, pa se javno obratila roditeljima i poručila ovo

Showbizz

Anđela otkrila zbog čega nema prijatelje, ponosno istakla šta misli o Ani, pa se javno obratila roditeljima i poručila ovo

Tokom emisije ”Pitanja novinara”, novinar Darko Tanasijević pozvao je Anđelu Đuričić kako bi sa njom obavi razgovor.

Mnogima je čudno to što devojka tvojih godina nema prijatelje. Zašto je tako? – upitao je Darko.

Ranije sam imala fokus na porodici, jer sam shvatila da nemam prijatelje, osim Popadije, koju si pomenuo i još jedne devojke. One imaju decu, porodicu, i posao. Ja nemam s kim da idem u grad – rekla je Anđela.

Popadija na večernju liturgiju, a ti u grad – rekao je Darko.

Odvojila sam se tad od društva. Nisma mogla da da se posvetim prijateljima, jer sam tokom srednje škole doživela jako težak period. Nisam imala drušvo za izlaske, jer sam se okupirala poslom i porodicom. Preskočila sam malo svoje godine. Provod mi nije bio na prvom mestu – istakla je ona.

Da li stojiš iza tvojih reči da nisi provocirala Anu Ćurčić? Da li su provokacije samo iza leđa, ili i one koje se iznesu za crnim stolom? – upitao je Darko.

Za stolom jesam, ali sa strane nikad. Naglašavala sam samo šta je ona meni rekla – kazala je Anđela.

Podsmehivala si se Ani kada je plakala, a i sama si umela da se rasplačeš zbog Zvezdana. Da li si svesna da je to u očima neki drugi ljudi isto patetika? – upitao je Darko.

Ja ne razumem njenu bol, kao i ona moju, samo ja nikada nisam govorila da mi je loše – rekla je Anđela.

A da li je ona namerno pokazivala da joj je loše? – upitao je Darko.

Ne znam. Verovatno je to bio njen izduvni ventil, kako bi pokazala bol. Ja joj ne zameram – rekla je Anđela.

Da li misliš da je Ana najobičnije zlo i folirant? – upitao je Darko.

Ne mislim da je zlo, ali da uz Zoricu i Tamaris može to da postane – rekla je ona.

Da li te brine način na koji će te posle ove ”Zadruge” videti drugi muškarci? – upitao je Darko.

Ne, jer sam za kratak period naučila lekciju. Dalje mogu da nastavim bez komleksa i sa samopouzdanjem. Nisam volela i poštovala sebe koliko je bilo potrebno. Ne želim da procenjujem sad neke stvari. Želim da budem dosta opreznija, lukavija i mudrija i sve ono što nisma bila pre njega – rekla je Anđela.

Približava se 6. maj. Da li ga jedva čekaš, ili strepiš od tog dana? – upitala je Anđela.

Nadam se da će biti sve kako treba. Ako je razlog zbog čega mi roditelji nisu poslali veza sa Zvezdanom, onda očekujem čestitku. Ako ne stigne, to je znak da su trajno ljuti na mene. Čekaću da izađem, pa ću videti. Prošle godine nisma dobila čestitku, a ketering jesam – rekla je Ona. (e-turneja.com)