RASULO U BELOJ KUĆI! Janjuš dobio Zvezdanovu podršku u napadu na Anu, osudio ponašanje sa Majom: POSTALA SI NAJVEĆI BLAM!

Showbizz

RASULO U BELOJ KUĆI! Janjuš dobio Zvezdanovu podršku u napadu na Anu, osudio ponašanje sa Majom: POSTALA SI NAJVEĆI BLAM!

Tokom emisije “Gledanje snimaka” voditeljia Ivana Šopić, posle svađe Maje Marinković i Zvezdana Slavnoća, dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu da bi komentarisao snimak u kojem Ana priča sa Majom Marinković.

Da li je iko pomislio da Maja nju bilo šta sluša na klipu? Da li neko misli da je Maja nju nešto čula? Ana ima 46 godina i postala si najveći blam “Zadruge”, ti ideš iz krajnosti u krajnost, ovo sad što radiš ti se blamiraš. Ti sa njom ne treba da progovoriš nijednu reč – govorio je on.

Meni je Maja draga. Je l’ sa Anđelom imam kontakt? – pitala je Ana.

Anđela nije tebi adresa. Sveti Vasilije Ostroški, javi se i daj neki znam – dodao je Janjuš

Ona je sad pogrešno rekla, a malopre drugu stvar. Šta ima da priča kad ona otvoreno sedam meseci priča da joj se sviđam? – ubacio se Zvezdan.

Janjuše, što ti komuniciraš sa njom kad ti je upropastila život? – pitala je Zorica.

To nema veze sa životom. Bolje da joj kažem da se blamira, nego da je top ovo što je uradila – nastavio je Marko.

Da li je Ana rekla da Zvezdan nikad ne bi bio sa Majom? – upitao je Mikica.

Ja sam šokirana zbog Zvezdana, ne zbog Maje. On je mene ostavio zbog te devojke, rekla sam da me je odjavio. Ja sam sa njim završila sve i nemam ništa sa njim – pričala je Ana.

One su tri meseca imale normalan odnos, a posle ovoga su imale tri rasprave. Ili neka pričaju ili neka imaju raspravu i jedno i drugo nije prirodno – rekao je Car.

Meni ovo nije čudno jer mislim da Ana nema emocije prema Zvezdanu – dodao je Neca

Ne sviđa mi se što je Janjuš rekao da je Ana blam “Zadruge”, ali se slažem da ne treba da razgovara sa Anom – rekla je Slađa.

Kralju, ti nisi bio blam? Ne vidite vaša sr*nja, a vidite tuđa – umešala se Zorica.

Blam je da vidiš da neko hoće da ima nešto sa tvojim mužem, pa kažeš da bi sa njim popio kafu – dodao je košarkaš.

Mislim da Ana nikad nije pomislila da će Maja da bude sa Zvezdanom, nisam ni ja. Mislila sam da je to sprdačina – nastavila je Lazićeva. (e-turneja.com)