Posavetovao ju je kao rođrno dete! Janjuš pokušao da dozove Anđelu pameti, pa joj priznao da joj ponašanje nije dobro!

Showbizz

Posavetovao ju je kao rođrno dete! Janjuš pokušao da dozove Anđelu pameti, pa joj priznao da joj ponašanje nije dobro!

Marko Janjušević Janjuš iskoristio je slobodno vreme da sedne i porazgovara sa Anđelom Đuričić i pokuša da je malo dozve pameti i umiri.

Moraš da staneš, ti od svih svojih problema napraviš još jedan problem i to nebitan. Ja imam žensko dete, ali teško te je gledati, iskreno da ti kažem. Nešto moraš da vidiš sama sa sobom, ne zbog tebe nego zbog tvojih. Za sve u životu treba vremre, pravio sam i ja greške, pa treba tebe ili Zvezdanu da kažem: “Sram te bilo”. Ja svaku noć kad gledgnem razmišljam šta sam napravio od života, iskreno ti kažem. Ne mogu sad da se ubijem, ni ti, ni ja – govorio je Janjuš.

Baš nisam dobro – rekla je Anđela.

Video sam i sinoć kako se ponašaš, ali dobro razmisli kako se ponašaš. Nisi ništa loše uradila, ali nekad izgleda… Bolje da izbaciš sve iz sebe i budeš pozitivna, ali nemoj ništa na silu da radiš. Sve što radiš na silu biće ti još gore – nastavio je on.

Šta god da uradim ne valja – rekla je Anđela.

Ja tebe razumem, moraš da brojiš do 10. Neko ti 100 puta kaže da se smiriš, ja kad poludim isto ne vidim nikog, ali bar malo prikoči, stani i razmisli – govorio je Janjuš.

Da – rekla je ona.

Ne krivi ni Ani, ni Zvezdana, ni Maju, samo sebe krivi za sve što uradiš. Niko te ne tera da uradiš – prilčao je bivši košarkaš. (e-turneja.com)