‘DRAGO MI JE DA JE STIGLA KARMA, SVE JE BILO NA SILU!’ Detaljna analiza Marije Kulić o ljubavi Zvezdana i Anđele izazvala MUK

Showbizz

‘DRAGO MI JE DA JE STIGLA KARMA, SVE JE BILO NA SILU!’ Detaljna analiza Marije Kulić o ljubavi Zvezdana i Anđele izazvala MUK

Predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, podigao je Mariju Kulić kako bi prokomentarisala odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Toliko je poletela Anđela i nije osećala grižu savesti što se tiče Ane. Ja razumem da je ne poznaje, morala je da zna da je karma čudo i da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. Ja nikada nisam videla ljubav sa Zvezdanove strane prema Anđeli. Sa ovim njenim ponašanjem i osobinama ne znam da li će ikada da nađe momka. Itekako odbija muškarce, prvo sa tim stavom, drugo, toliko je navalentna, dosadna i ne shvata da kada nekoga juriš, da će taj neko da beži. Nije to stvar u godinama što kaže Zvezdan. Pametan muškarac odmah proceni s kim ima posla. Nisam se nadala da će Anđela da trči toliko za njim. On je rekao da neće na kragnu, ona njemu na žurkama ne da da diše. Nema to žensko ponašanje koje je privlačno muškarcima. Zvezdan kao da je osećao grižu savesti što je ušao sa njom, on joj je govorio da ne želi da bude sa njom, da mu ne odgovara, međutim, ona neće da prihvati jer je ona htela ovu priču – pričala je Marija, te je dodala:

Nije ona toliko glupa, svesna je da se njemu sviđaju druge devojke. Preko svega je prelazila, zašto?! Da bi vezu izgurala do kraja rijalitija, da bi ispalo da je to velika ljubav i da na kraju bude: “Eto, ja sam pogrešila, pogazila sam moral, porodicu i stavove, ali smo bar izgurali do kraja”, al u tome nije uspela, što mi je drago. Sve ono što je radila Ani i ono što je pričala, ona to sada radi, samo na pogrešnoj adresi. Kada su prevare u pitanju, ona ima s momkom ono što ima. Kada bi se ona svađala sa Majom, ona je imala pravo s Anom da se svađa, a mi smo kritikovali Anu: “Šta se svađaš sa Anđelom, Zvezdan ti je adresa”. Anđela je duplo mlađa od Ane i Ana nema pravo na svoje postupke, s obzirom na to da je duplo starija. Drago mi je što stigla karma, još gore se ponaša. Ja njoj kad priđem i pogledam je vidim da joj stvarno nije dobro. Ja znam moju Miljanu, kada joj prepoznam u očima da joj nije dobro, onda nije ljudski da tada gaziš čoveka. Ako bude pokušao da je okreće, da počne da se pravda, što mislim da hoće: “Ti si mi draga, Maja je za jednu noć”, ona će i preko ovoga da pređe. Ona ne mari, sve bi joj bilo super, nema veze nije dobila čestiku od roditelja, hipotetički i da su se odrekli, a nisu, ljuti su, ona je sve to po strani stavila samo da bi bila sa Zvezdanom. I svoju porodicu je pogazila! – istakla je Kulićka.

Kakav su ti spoj Zveki i Maki – pitao je Darko.

Odličan spoj, energični su i jedan i drugi. Pored Anđele mi je izgledao kao deda i ona kao baba. Pored Maje je opušten, jer nije ništa zahtevala. Muškarci beže od toga, neće lance. Ne kažem da je ispravno ono što radi Maja. Kao par su mi idealni, živi se od danas do sutra, podržavam ih u tome. Kažu da nisu u vezi, ako ih spajaju ti se**ualni odnosi, dok je lepo, lepo je. Ovo sa Anđelom je sve bilo na silu, njoj i njemu pune glavu, spajaju se bez ikakve osnove i razloga da se to sačuva do kraja. Meni je itekako bitno što sebi verujem jer ne grešim u procenama. Sve će doći na ono što sam ja pričala, a ovo je onako kao što sam ja mislila da će da bude – rekla je Marija. (e-turneja.com)