ZBOG NJE SAM KAŽNJEN SA 10 HILJADA EURA! Bilal suočio Anitu i Anđelu sa svojim postupcima! Ona me napala kad sam rekao da se roditelji stide!

Showbizz

ZBOG NJE SAM KAŽNJEN SA 10 HILJADA EURA! Bilal suočio Anitu i Anđelu sa svojim postupcima! Ona me napala kad sam rekao da se roditelji stide!

U toku je emisija ”Pretres nedelje”. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Bilalu Brajloviću kako bi prokomentarisao izoszanak čestitki od porodica Anđele Đuričić i Anite Stanojlović.

Rekao sam Matoroj da sam siguran da Anitina mama ne podržava njigov ondnos, a ona je mislila dsa sam ljubomorqan. Kad vidim kako se neki ponašaju, onda mi je jasno zbog čega su im roditelji ljudi. Kad je Anđela u pitanju, isto mislim. Da je napolju ovo uradila, prepričavalo bi se da je bila s oženjenim, a kamoli ovde. Žao mi je što je uplakana, nadam se da će bar za slavu dobiti čestitku od roditelja obe. Ne znam, krive su jer su radile sve što je loše po njih – rekao je Bilal.

Ja mislim da ovo nije razlog što mi nisu poslali čestotku, već da postoji udružen razlog – dodala je Anita.

Verujem da Anitinoj mami nije lako, jer joj sigurno prilaze ljudi i govore ”Šta ti ćerka radi?!” – dodao je Bilal.

Za dve godine će Anitina i Miljanina deca ići u školu, a mi treba da idemo da se svađamo s riduteljima i decom jer će govoriti sve i svašta – rekla je Marija.

Marija je sad lepo rekla. Deca su danas jako surova. Jasno je da će moći da dođe do toga – rekao je Bilal.

Mislim da je roditelj taj koji treba da bude uz svoje dete po cenu svega. Smatram da Anita ne zna šta će njeno dete da sačeka kada dođe u školu, zbog svega što ona radi. Mislim da mora da uključi moralnu odgovornost. Anita mora da se presabere i da shvati šta radi zapravo. Verovatno njena majka sada prolazi kroz ozbiljan linč – rekao je Neca

Smatram da ako roditrelj ne pošalje čestitku, ništa dobro neće učiniti. Neće Anđela ostaviti Zvezdana zbog toga, niti će Anita prestati da gleda Matoru – dodao je Zola.

Verovatno su se vodili time na početku da ako pošalju poruku da će možda ostaviti prostor da podržavaju njihove odnose – dodao je Car. (e-turneja.com)