Anđela ubeđena da njena arogancija i bezobrazluk savršeno idu uz Zvezdana, smatra da zadrugari je mrze iz dna duše!

Showbizz

Anđela ubeđena da njena arogancija i bezobrazluk savršeno idu uz Zvezdana, smatra da zadrugari je mrze iz dna duše!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Naredno pitanje postavljeno je Anđeli Đuričić.

Kako reaguješ na ove žustre rasprave? – pitala je novinarka

Ovo mi je do sad jedna od najzdravijih njihovih rasprava. Meni je ovo mnogo bolje nego ono što smo gledali do sada. Ako je ovo najblaža verzija neka ostane ovako. Već skoro tri meseca se ponavljaju iste i iznose nove stvari, nije mi više prijatno to da slušam i unervozi me bilo tačno ili netačno. Čas on spusti loptu, ona eće, onda oboje pokušaju, pa dođe neki klip – rekla je Anđela.

Kako si se osećala kad ti je tokom raspodele budžeta izgovorio Aninu čuvenu rečenicu koja se konstantno spominje, a to je: “Pa ti nisi oprala zube danas”? – pitala je novinarka

To je šala, mi se šalimo an tja račun. Nije mi to bilo, to je šaljive prirode. Na početku mi je bilo odvrtno, a sad sam to prihvatila – rekla je Anđela.

Kad je Tamaris odabrala za potrčke Maju i Zvezdana vrlo si se potresla i nije ti lako palo. Zbog čega je to tako ako si u potpunosti sigurna da ne bi bio sa njom i da te ne bi ostavio? – pitala je novinarka

Bilo koja druga devojak bi se na isti način potresla. Poslat je i sa ženom, pa sa Majom, Aleksandrom. Uvek su mu se žene vezivale, ja imam strah i potreslo me je, ostala mi je trauma. Sa Anom je imao zagrljaje tmao, imao je ispade i sa još jednm devojkom. Više mi je što ću spavati odvojeno od njega – rekla je Anđela.

Kako ti se čine priče od pojedinih zadrugara da on samo iz inata neće da bude sa Majom, a da bi itekako bio? – pitala je novinarka

Da nije na početku bio sa njom u izolaciji poverovala bih i imala nesigurnost, a pošto je imao i tad i kad nije bio sa mnom, nemam potrebe da verujem u to. Koliko mu onda nisam verovala, sad mu baš verujem – rekla je Anđela.

Šta će biti ako dođe do aftera pa pakla kako ona kaže? – pitala je novinarka

Nema više aftera – rekao je Zvezdan.

Dok je sa mnom izjsnio se da neće imati ni sa jednom devojkom ništa. Zadrugari ne vole da vide mene i Zvezdana zajedno, ne odgovara im to. Problem sam ja, nisu me ni prošle voleli jer sam drčna, bezobrazna, drugačijeg stava. A baš ja takva mu odgovaram najbolje – rekla je Anđela. (e-turneja.com)