Ana progovorila o Anđelinoj potencijalnoj trudnoći, ubeđena da je sve radila zbog iste, pa Zvezdanu poručila ovo!

Showbizz

Ana progovorila o Anđelinoj potencijalnoj trudnoći, ubeđena da je sve radila zbog iste, pa Zvezdanu poručila ovo!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Naredno pitanje koje je voditeljka Ivana Šopić pročitala bilo je za Anđelu Đuričić:

Da li misliš da je tvoja jedina šansa da neko ostane sa tobom ako si trudna ili ako te voli?

Naravno da je bitno da me voli, ali za trudnoću mi je bez veze, mi o tome nismo dugo pričali. ja bih volela ali ne sada, jer nismo dobro psihički – rekal je Anđela.

Milsim da je tada delovalo ranije da ona bhoće njega da veže detetom, i to joj je bilo bitno. Ako ona pokušaava da zadrži tako, to je loće. Ona je glupa, bolje da vidi neke stvari, ona bi da ostane trudna – rekla je Marija.

Reci lepo – dododao je Miljan.

Ja joj pričam da se sebi ne bi usrala u život,. Da li se muškarac vezuje detetom – upitala je Marija.

Ja sam napolju sve gledala, ja dobro znam šta su oni radili. Oni su rekli Matoroj rekli, a ona je sve radila planski, scene češljanja, hranjena. d da ne pričamo o sitaciji šta se sve desilo. Svima da kažem da sve ono što se desilo. On sada nije zaljubljen. Bila sa sa njim godinama, iu znam sve, ali njega ništa ne opravdava. Nije smeo to da mi uradi, a on se nije ni pitao da li je trebalo da ispoštuuje mene. Ja ne smem da ih komentarišem – rekal je Ana.

Ja se izvinjavam, nisam gledao šta radim, ali ovo nije toliko jako – rekao jen Zvezdan.

Znaš da sam te volela, a ti si pričaj šta želiš – rekla je Ana.

Jako je smeštno šta ti radiš, i muka mi je od tvoji manipualcija, ja sam za tebe Ajnštajn – dodala je ona. (e-turneja.com)