Anđela isprskala Zvezdanovu posteljinu svojim parfemom: Kuku, šta mu je ovo nabajala?

Showbizz

Anđela isprskala Zvezdanovu posteljinu svojim parfemom: Kuku, šta mu je ovo nabajala?

Zadrugar Zvezdan Slavnić je izabran za potrčka, a njemu će u izolaciji narednih dana društvo praviti Maja Marinković,

Ovo je Anđeli Đuričić veoma teško palo jer misli da između Zvezdana i Maje postoje “varnice”.

Nakon što je Slavnić prošetao nekoliko krugova po imanju, došao je do stepenica gdje je sjedila Anđela i zaprijetio joj da ne smije ni suzu da pusti.

– Nemoj slučajno da bi zaplakala i da me nerviraš – rekao je Zvezdan.

– Je l’ mogu da imam prirodnu reakciju? – upitala je Crnogorka.

– Nemoj da pokazuješ. Ispada da se ti poslije tri mjeseca brineš i plačeš zbog mene, onda se postavi kako je njoj bilo. Nemaš težinu i ispadaš smiješna. Ne možeš da se porediš sa njom poslije njenog bola. Desiće se da izađemo napolje i ovakvu reakciju ne želim. Ja sam sad toliko ljut da ne znam šta da se desi ne bi moglo da se desi – rekao je Zvezdan.

Anđela se u tom trenutku nije rasplakala, ali je odlučila da ipak nešto preduzme budući da joj je Slavnić zabranio da ide s njim da spava u izolaciju.

Ona je svom dečku spremila posteljinu, ali se ubrzo vratila u izolaciju kako bi mu krevet poprskala svojim parfemom. Mnogi su ovaj Anđelin potez okarakterisali kao očajnički, budući da se na sve načine trudi da je njen dečko ne zaboravi dok bude spavao pored Maje sa kojom je toliko puta flertovao. Drugi su čak otišli toliko daleko u komentarima, pa se povela priča i da je Anđela ustvari bajala Zvezdanu…

“Kuku, šta mu je ovo nabajala?”, “Anđo ako te čovjek ne voli, nijedan parfem ga neće spriječiti”… nizali su se komentari. (ekskluziva.ba)