“SVAKAKO ĆE BITI KAKO MARIJA KAŽE!” Zolin prijatelj se oglasio, pa šokirao “Njihova veza traje do kraja rijalitija”

Showbizz

“SVAKAKO ĆE BITI KAKO MARIJA KAŽE!” Zolin prijatelj se oglasio, pa šokirao “Njihova veza traje do kraja rijalitija”

Nakon šok ispovesti Miljane Kulić da je pobegla iz porodične kuće, te da joj Marija Kulić i Siniša nisu dozvoljavali da se vrati u rijaliti, pa je morala da se iskrade kroz prozor, oglasio se i prijatelj Lazara Čolića Zole Ivica, koji je rekao da Miljanina i Zolina ljubav ima rok trajanja, te da će svakako na kraju biti kako Marija kaže.

– Marija je prozrokovala opet svađu kod Miljane i Zole. Miljana kad god je nahuškana a mogu misliti od koga, olako nađe razlog za svađu. Srećom prošlo je bez vidljivih posledica – rekao je on, pa dodao:

– Oni ne mogu jedno bez drugog. Videlo se Zolino spuštanje lopte i Miljanino olako prihvatanje pomirenja. Čak da Miljana po hladnoj vodi prepliva jezero da ponovo dođe do Zole. Vidljivo je da tu da ima ljubavi, al’ i da neće opstati. To je sigurno jer se Marija pita za to. I Marija je ovo prepustila da traje do kraja Zadruge a onda će biti sve kako ona kaže. Nije Bebica u Nišu zbog Marije nego zbog Miljane i toga je Zola svestan zato stalno spotiče Miljani za Bebicu u Nišu. Sve u svemu, trenutna veza Miljane i Zole ima rok trajanja a to je dok ne izađu iz Zadruge a mozda i pre – rekao je Ivica. (e-turneja.com)