DEJAN POZIVA NOVU DEVOJKU DA PREĐE U ISLAM?! Zbog Dalile promenio veru, a sada ima samo jedan CILJ

Showbizz

DEJAN POZIVA NOVU DEVOJKU DA PREĐE U ISLAM?! Zbog Dalile promenio veru, a sada ima samo jedan CILJ

Kako se navodi, Dejana Dragojevića je islam potpuno promenio, a i njegova nova devojka Jovana je svesna da neće moći da se uda za njega ako i ona ne promeni veru.

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, nedavno je otkrio da već četiri godine klanja Allahu, na šta se odlučio zbog svoje bivše supruge Dalile Dragojević, a kako je sada muslimanske veroispovesti, on navodno ubeđuje svoju aktuelnu partnerku Jovanu da i ona učini isto.

– Dejan objašnjava svojoj devojci da ukoliko i ona promeni veru, imaće isti pogled na svet, poštovaće sve muslimanske običaje i post, a odlaziće zajedno i u džamiju – ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

– Njega je Islam potpuno promenio. Iako često ističe da je Bog jedan i da se svi istom Bogu molimo, on klanja Allahu već četiri godine. Kako mi je pričao, u džamiji je pronašao mir, dosta je čitao o toj veri pre nego što joj je pristupio i tvrdi da je ona najčistija – ispričao je izvor za Alo.

Kako je još rekao, otkada je uplovio u emotivnu vezu s Jovanom (23) iz Gornjeg Milanovca, on pričom o islamu na neki način vrši pritisak na nju da sledi njegov primer.

– Naše upoznavanje je bilo jako čudno i simpatično, pogotovo prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osećaj kao da smo zajedno 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene. Nije poznata javnosti, ne prati rijaliti, ne čita novine i portale, što je meni najbitnije, niti je interesuje šza pišu o meni u medijima. Upoznala je moju dušu i srce – pričao je on o Jovani nedavno. (e-turneja.com)