‘IMA PIK NA MENE, ALI ME BAŠ BRIGA, KAO ŠTO JE I NJU BILO BRIGA’ Maja se nada Zvezdanovom raskidu, progovorila o Anđelinom strahu od nje i svojim krajnjim nameram

Showbizz

‘IMA PIK NA MENE, ALI ME BAŠ BRIGA, KAO ŠTO JE I NJU BILO BRIGA’ Maja se nada Zvezdanovom raskidu, progovorila o Anđelinom strahu od nje i svojim krajnjim nameram

Sledeći sagovornik koji je došao kod Marka Đedovića na razgovor jeste Maja Marinković.

Napeta je situacija, imala sam neke problemčiće, nekako sam svoja, sređena. Što se tiće te šale, mene Zveki obožava, družio bi se on sa mnom. Anđela misli da je provociram, ali me ne interesuje. Ni nju nije interesvoalo kad se mešala. Poštujem taj njihov odnos.Pošalili smo se mali, ako da kada bi on bio vođa dao bi mi veliki budžet. Ja njega stavrno gotivim, prija mi kao osoba. drag mi je! – rekla je Maja.

Jel bi se smuvala sa Zvezdanom? – upitao Je Marko.

Svideo bi mi se, ne bih ti rekla sada da li bih bila ili ne. Mangup je i duhovit je. A što se tiče Anđele, nisam dobra sa njom. Ona je mnogo arogantna. Ima strah od mene, vidim da je zaljubljena u njega. Neke stavri su neizbežne, ali ako bude bio slobodan, biće druženja. Evidentno je da i on mene gotivi sve je umereno – rekla je Maja.

Da li misliš da se plaši Anđele? – upitao je Marko.

Nije to emocija, ali ima empatiju, vidi se. Ne verujem da je Zvezdan tip muškarca koji voli da se neko dere i vrišti. Ne sviđa mi se taj odnos Anđele prema Ani. Anu gotivim, prijatna mi je žena, ne vidim nju kao nekog ko treba da ulazi u te detalje, šta nju briga šta su Ana i Zvezdan radili u prošlosti. Ne provociram Anđelu, nikada nisam čula da je nešto ružno rekla o meni, zna da će doboto povratnu. Iskreno mislim da ona u tim svađama uvek u ljutnji misli ono što zaista ona misli. – rekla je Maja.

Šta misliš kako će da se odvijati tvoj odnos sa Zvezdanom – rekao je Marko

Verujem da ćemo se družiti. Ona ima pik na mene, tako da poštujem njega ali za nju me baš briga – rekla je Maja. (e-turneja.com)