Ana i Zvezdan se osamili u rehabu, on pustio SUZU zbog onoga što joj je uradio, progovorili o kocki, optužbama da je PREVARILA MUŽA i prodanom stanu!

Showbizz

Ana i Zvezdan se osamili u rehabu, on pustio SUZU zbog onoga što joj je uradio, progovorili o kocki, optužbama da je PREVARILA MUŽA i prodanom stanu!

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić seli su rehab, te su tom prilikom počeli sa pričom o njihovom odnosu.

Nemoj da misliš da je kocka nas razdvojila, ona nas je i ojjačala – rekao je Zvezdan.

Ne mislim to…Ajde skini naočare – rekla je ANa.

Ma jok, da mi ne gledaju baš suze – rekao je Zvezdan.

A gde misliš da si kriv – pitala je Ana.

A kažem za ovo što sam uradio. Nisam smeo da pomislim kako ti je. Onda me je ovaj prostor i svo ovo ludilo me je tek zavozalo da ne razmišljam o tome toliko. Ona tu, pa ovo, pa ono – plakao je Zvezdan.

Kako je meni bilo – pitala je Ana.

Zanima me ako je tebi lakše da mi pričaš – rekao je Slavnić.

Katastrofa mi je bilo, nisam jela ni spavala. Nije mi bio san, bila mi je surova realnost. Odjava tvoja mi je bila…Bio si super, neko vreme, znala sam i momenat kada si razmišljao da se oglasiš. Ležao si na krevetu. Kada sam to videla i čula…Ja sam rekla da nisi kalkulisao da ćeš to da uradiš, što meni u mozgu ne umanjuje da si to uradio. Ja ne mislim da si kalkulisao, ne opravdavam te da si se izgubio u ovom prostoru, jer ne može niko da mi dođe, da budem sa njim. Nije ti bila takva ljubav prema meni i pogodila me je ta izdaja. Ja sam se sve ove godine trudila – zaplakala je Ana.

Ja sam je slagala da ulazim ovde na najviše mesec dana i da mnoge stvari neću pominjati, tako da mislim da su do ja*a ljuti na mene. Molila me je i kumila i on i ona, ogrešila sam se. To mi je najteže od svega, a ti znaš kakva sam ja za decu! Preksinoć sam sanjala, kaže mi Zorica da sam buncala, tako da sam je tu baš izneverila, nije to zaslužila. On je rekao: “Kako ona kaže”, on je inače sa mnom. Jako su to teško podneli, baš teško – nastavila je Ana.

Kakve veze sada sa majkom ima, šta je njoj loše tamo – pitao je Zvezdan.

Nećemo to sada, neka ostane to Sari. Ja ti sada pričam razloge, krivo mi je zbog nekih stvari što nabeđuješ na mene, a nisu takve. Za moj stan, kad kažem kako je potrošen…Sećaš je da je bila frka da mi dozvole da prodam i da sam je lagala, koliko dugo, vezano za stan – rekla je Ana. (e-turneja.com)